Chewies Trainings-Happen Pferd - koňské 300 g
Popis
Poloměkké šťavnaté kuličky pro psy s koňským masem, jako jediným zdrojem bílkovin. Vedle koňského masa obsahují také brambory, jablko, mrkev, směs bylinek, lososový olej a minerální látky.
Tyto monoproteinové pamlsky jsou tak vhodné i pro psy s citlivým zažíváním nebo pro alergické psy.
Odměny jsou díky svému složení velice chutné, výborně stravitelné a také zdravé.
Velikost pamlsku je cca 1 cm a hodí se tak ideálně při výcviku nebo jako malá odměna. Pamlsky neobsahují žádná dochucovadla, obiloviny ani cukr.
Složení: koňské maso a vnitřnosti 51%, bramborová mouka, bramborový škrob, mrkev, jablko, lososový olej, směs sušených bylinek (máta peprná, kmín, pískavice, lékořice, kurkuma, fenykl a heřmánek), rostlinný olej a minerální látky.
Analýza: hrubé proteiny 7,7%, hrubé oleje a tuky 3,6%, hrubé popeloviny 3,1%, hrubá vláknina 1,2%, vlhkost 22,3%
Chewies Trainings-Happen jsou vyrobené v Německu.
Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Určeno pro psy.
Tyto monoproteinové pamlsky jsou tak vhodné i pro psy s citlivým zažíváním nebo pro alergické psy.
Odměny jsou díky svému složení velice chutné, výborně stravitelné a také zdravé.
Velikost pamlsku je cca 1 cm a hodí se tak ideálně při výcviku nebo jako malá odměna. Pamlsky neobsahují žádná dochucovadla, obiloviny ani cukr.
Složení: koňské maso a vnitřnosti 51%, bramborová mouka, bramborový škrob, mrkev, jablko, lososový olej, směs sušených bylinek (máta peprná, kmín, pískavice, lékořice, kurkuma, fenykl a heřmánek), rostlinný olej a minerální látky.
Analýza: hrubé proteiny 7,7%, hrubé oleje a tuky 3,6%, hrubé popeloviny 3,1%, hrubá vláknina 1,2%, vlhkost 22,3%
Chewies Trainings-Happen jsou vyrobené v Německu.
Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Určeno pro psy.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.3 kg |
Složení | bezobilné |
Zvíře | psi |
Příchuť | koňské |
Druh pamlsku | tréninkové |
Typ pamlsku | jednohubky |
Kategorie výrobku | pamlsky |
Značka | Chewies |
Nakupuji | po 1 ks |
Expirace | s expirací |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář